S.C. Arta Lemnului S.A.
Cāmpina, Calea Doftanei Nr. 105, 105600; Tel: 0724.048.276; 0244.335.841; 0736.626.163; E-mail: artalemnului@yahoo.com; vanzari@arta-lemnului.ro
Copyright 2014

Societatea Arta Lemnului SA Cāmpina a fost fondata īn anul 1994  prin divizarea de Anteco. Īn anul 2000 fabrica a fost privatizata devenind unul dintre cei mai importanti producatori din Prahova de mobila tapitata si confectionata din PAL.
Cu un efectiv de aproximativ 50 de angaja
ti si cu spatii industriale de 7.000 mp, Arta Lemnului SA Cāmpina produce si comercializeaza canapele, fotolii si coltare, care au un pronuntat caracter practic, destinate unor spatii cu diverse destinatii cu suprafete mici, unde fiecare metru utilizabil este important. Iata de ce, toate canapelele noastre sunt extensibile, au spatii de depozitare, precum si spatare īn extensie. Caracterul practic si cel functional, dar si trainicia lor, dovedite, sunt principalele criterii care stau la baza proiectarii produselor noastre.

Aspectul estetic, extrem de important, este  subordonat func
tionalului, dar, īmpreuna cele doua īsi gasesc simbioza īntr-un tandem extremde atragator si profitabil pentru clientii nostri. De asemenea, executam la comanda  mobilier divers, adaptat si croit scopului pentru care acesta este destinat.

Produsele noastre sunt certificate SR EN ISO 9001/2008, Arta Lemnului SA Cāmpina oferind standard o garan
tie de 24 de luni.
Datorit
a succesului si de-alungul timpului, ne-am constituit o retea de distributie formata din peste 20 de magazine partenere raspāndite īn toata tara, pe care le-am fidelizat datorita calitatii si profitabilitatii produselor noastre.

Daca dori
ti produse pe cāt de trainice, pe atāt de accesibile, va asteptam cu drag la sediul nostru sau īn magazinele din toata tara!